Facebook pixel
Europa exactissime descripta van Rebel OntwerpPlattegrond Amsterdam in woorden met A'dam toren van Muurbabbels Typographic DesignWereldkaart typography van Stef Van CampenPlattegrond Parijs in woorden van Muurbabbels Typographic DesignThe port of Amsterdam van Rebel OntwerpWorld Map nostalgische van Monika JünglingWereldkaart Typografie, Blauw van MAPOM GeoatlasWereldkaart, Klassiek van MAPOM GeoatlasNew York City, Manhattan  van MAPOM GeoatlasFrance Gastronomy Map, Grey van MAPOM GeoatlasWereldkaart, Continenten en oceanen van MAPOM GeoatlasWereldkaart Typografie, Zwart & Kleur van MAPOM GeoatlasVery Dotted World van Rebel OntwerpAmsterdam Map van Green NestWereldkaart, Bruin van MAPOM GeoatlasThe "time and tide" map of the Atlantic charter van Rebel OntwerpGo Places Welt Karte van Green NestKaart Amsterdam in waterverf van Creatieve WereldkaartenKleurrijke Wereldkaart in Aquarel van - Wereldkaarten.Shop -Snelwegen in Nederland van Jan BronsWorldmap van Paint- IngDe Omgekeerde Wereld van Frans BlokRotterdam Retro - Map (bruin) van Christian de LeeuwWereldkaart in Typografie - Nederlandstalig van - Wereldkaarten.Shop -New York City, Manhattan metro, Nacht van MAPOM GeoatlasTropical Color Wereldkaart van - Wereldkaarten.Shop -Rotterdam | Stadskaart Blauw | Met witte kader van - Wereldkaarten.Shop -Wereldkaart Geometrisch - Wit op Zwart van - Wereldkaarten.Shop -Wereldkaart Geometrisch - Zwart op Wit van - Wereldkaarten.Shop -Duitsland  van Christine NöhmeierPlattegrond Utrecht in woorden: Uniek beeld van De Domstad van Nederland:  van Muurbabbels Typographic DesignWereldkaart koffiebonen van Frans BlokWorld map - Produced in Amsterdam, 1689 van Meesterlijcke MeestersNew and Very Accurate Map of the World 1658 van Meesterlijcke MeestersNew Geographic and Hydrographic Map of the Whole World, 1630 van Meesterlijcke MeestersMaris Pacifici by Ortelius (1589) van Meesterlijcke MeestersThe New Map of the World. van Meesterlijcke MeestersWerelt Caert van Meesterlijcke MeestersWereldkaart Bewolkt van Digital UniverseKaart van de Wereld van Digital UniverseDubbel Afdruk van De Aarde van Digital UniverseAarde van Digital UniverseSaturnus van Digital UniverseZonnestelsel Panorama van Digital UniverseWorld Art Map Blue van Paint- IngVluchtroutes van KLM op de Kaart van World MapsEuropa: een picturale kaart van World MapsHistorische kaart van Noord-Amerika van World MapsWereldwonderen, wereldkaart als illustratie van World MapsTavola 1-60. Wereldkaart van World MapsCARE Wereldkaart | Kunst voor het goede doel van - Wereldkaarten.Shop -Rotterdam van Michel Linthorst

Wereldkaarten en landkaarten

De mooiste wereld- en landkaarten, van verschillende landen, steden en de hele wereld. Kies voor kaarten die je vroeger op school had hangen, of voor een creatieve typografische kaarten.

Een selectie van de mooiste wereld- en landkaarten

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Bekijk de complete wereldkaarten collectie

Alle collecties

De mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden

Al in de 24 eeuw voor Christus maakten mensen landkaarten om locaties aan te kunnen duiden. In onze tijd zijn alle mogelijke kaarten en plattegronden gedigitaliseerd en doen we het meeste 'kaartlezen' met behulp van handige elektronische apparaten. Toch zijn landkaarten als decoratie nog steeds enorm populair en zeker een aanrader als blikvanger in woonkamer of kantoor.

Voor ieder interieur een passende landkaart

De collectie Landkaarten bij Werk aan de Muur staat vol landkaarten, wereldkaarten en plattegronden. Kies voor een klassiek interieur een ouderwetse landkaart zoals je deze nog van de lagere school kent. Zoek je een kaart bij een strak en modern interieur, dan zijn creatieve typografische wereldkaarten, zoals de werken van Stef Van Campen misschien een betere match.

Je favoriete landkaart aan de muur

Met een landkaart aan je muur kun je de aandacht vestigen op een plek waar je bent geweest of waar je thuis bent. Of je hangt er eentje op als reminder voor de (wereld)reis die je nog wil gaan maken ooit? Met keuze uit vele verschillende landkaarten van o.a. Green Nest, MAPOM Geoatlas en Rebel Ontwerp hangt binnenkort ook jouw favoriete landkaart bij jou aan de muur.

Werk aan de Muur denkt graag met je mee

Soms kan het lastig zijn de juiste keuze te maken uit alle werken of om te bepalen hoe groot je de landkaart moet bestellen. Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor tips en advies over wat het beste past bij jouw wensen en jouw (lege) muur.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties