Een selectie van de mooiste wereld- en landkaarten


Kies zelf het materiaal en de maat!
Elk werk is te koop op canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer en (ingelijste) poster. Kies een maat tot 2,5 meter!


Bekijk de complete wereldkaarten collectie

Alle collecties

De mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden

Al in de 24 eeuw voor Christus maakten mensen landkaarten om locaties aan te kunnen duiden. In onze tijd zijn alle mogelijke kaarten en plattegronden gedigitaliseerd en doen we het meeste 'kaartlezen' met behulp van handige elektronische apparaten. Toch zijn landkaarten als decoratie nog steeds enorm populair en zeker een aanrader als blikvanger in woonkamer of kantoor.

Voor ieder interieur een passende landkaart

De collectie Landkaarten bij Werk aan de Muur staat vol landkaarten, wereldkaarten en plattegronden. Kies voor een klassiek interieur een ouderwetse landkaart zoals je deze nog van de lagere school kent. Zoek je een kaart bij een strak en modern interieur, dan zijn creatieve typografische wereldkaarten, zoals de werken van Stef Van Campen misschien een betere match.

Je favoriete landkaart aan de muur

Met een landkaart aan je muur kun je de aandacht vestigen op een plek waar je bent geweest of waar je thuis bent. Of je hangt er eentje op als reminder voor de (wereld)reis die je nog wil gaan maken ooit? Met keuze uit vele verschillende landkaarten van o.a. Green Nest, MAPOM Geoatlas en Rebel Ontwerp hangt binnenkort ook jouw favoriete landkaart bij jou aan de muur.

Werk aan de Muur denkt graag met je mee

Soms kan het lastig zijn de juiste keuze te maken uit alle werken of om te bepalen hoe groot je de landkaart moet bestellen. Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor tips en advies over wat het beste past bij jouw wensen en jouw (lege) muur.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties