Rotterdam

Rotterdam van Michel Linthorst

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rotterdam

van Michel Linthorst

Rotterdam van Michel Linthorst

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366201
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
82 gratis verzending!

Omschrijving

De 'maps' van MIES zijn een grafische en kleurrijke verbeelding van landkaarten van steden in binnen en buitenland, vol symboliek en patronen. MIES heeft de map van Rotterdam getekend vol bekende landmarks zoals de Erasmusbrug, het nieuwe station en de Maas. "His work is colourful and playful in a engaging and mesmerising way. There is a real joy in his work."

Dit werk wordt aangeboden door Michel Linthorst

Michel Linthorst profielfotoDe 'maps' van MIES zijn een grafische en kleurrijke verbeelding van landkaarten van plaatsen in binnen en buitenland, vol symboliek en patronen. Hij werkt veel in opdracht voor bedrijven en particulieren en 'personaliseert' de kunstwerken door vele details in de plattegronden te tekenen, zoals het huis, portretten, gedichten, huisdieren, de auto en wat de klant ook maar wil. Zo ontstaat er een kleurrijke plattegrond vol symboliek. Een uniek kunstwerken als cadeau voor een bruiloft, jubileum, afscheid of voor een bedrijf als relatiegeschenk of kerstcadeau. Meer info op https://www.MIES.ink

MIES maakt in dezelfde stijl portretten en tot de verbeelding sprekende dieren. "His work is colourful and playful, showing the relationships between local landmarks in an engaging and mesmerising way. There is a real joy in his work."

Alle werken