Rotterdam

van Michel Linthorst

- Werkcode: 366 201

Michel Linthorst over Rotterdam

De 'maps' van MIES zijn een grafische en kleurrijke verbeelding van landkaarten van steden in binnen en buitenland, vol symboliek en patronen. MIES heeft de map van Rotterdam getekend vol bekende landmarks zoals de Erasmusbrug, het nieuwe station en de Maas. "His work is colourful and playful in a engaging and mesmerising way. There is a real joy in his work."
Michel Linthorst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michel Linthorst

De 'maps' van MIES zijn een grafische en kleurrijke verbeelding van landkaarten van plaatsen in binnen en buitenland, vol symboliek en patronen. Hij werkt veel in opdracht voor bedrijven en particulieren en 'personaliseert' de kunstwerken door vele details in de plattegronden te tekenen, zoals het huis, portretten, gedichten, huisdieren, de auto en wat de klant ook maar wil. Zo ontstaat er een kleurrijke plattegrond vol symboliek. Een uniek kunstwerken als cadeau voor een bruiloft, jubileum, afscheid of voor een bedrijf als relatiegeschenk of kerstcadeau. Meer info op https://www.MIES.ink

MIES maakt in dezelfde stijl portretten en tot de verbeelding sprekende dieren. "His work is colourful and playful, showing the relationships between local landmarks in an engaging and mesmerising way. There is a real joy in his work."

Alle werken van Michel Linthorst


Meer weten over Michel Linthorst?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rotterdam van Michel Linthorst

Koop de illustratie Rotterdam van Michel Linthorst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366 201
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden