Tips voor Verlaten plekken als wanddecoratie

Het is een eer om als fotograaf een prachtig vervallen huis of verlaten plek vast te leggen. Om er rond te lopen en je een ontdekkingsreiziger te voelen. Deze vorm van het zogenaamde 'Urban Exploring' levert veelal prachtige platen op die de schoonheid van deze verlaten plekken met een sprookjesachtige sfeer vastleggen. In onze collectie vind je griezelig mooie foto's van bijvoorbeeld verlaten villa's, hotels, industriële gebouwen of spooksteden.

Gezien bij vtwonen: Urban exploring

In de make-over van "Weer verliefd op je huis" in Den Haag koos stylist Frans voor het prachtige werk van Truus Nijland genaamd "De vervallen ingang van Beelitz". Het werk past perfect in het kleurenpalet van het nieuwe interieur. Geïnspireerd? Ontdek meer sprookjesachtige verlaten plekken in de collectie hieronder.

Fotografie van verlaten plekken op HD metal, aluminium dibond, fotobehang en meer

Ontdek fotografie van de mooiste verlaten plekken op verschillende hoogwaardige materialen. Denk aan waterproof materiaal zoals HD metal. Dit is perfect voor in de keuken, in de tuin of de badkamer. Of denk aan luxe acrylglas, dit materiaal geeft extra diepte aan de foto en zorgt voor een mooie afwerking. Ook kan je kiezen voor groot wandvullend fotobehang of sterk aluminium dibond.

Ontdek alle materialen

  1. Slaapkamer Urban
  1. Industrial poser Art heroes
  1. Verlaten plekken kunst in trappenhuis

Creëer lengte en diepte in de kleine ruimtes

Maak gebruik van deze foto's aan de muur voor extra diepte of lengte in de ruimte. Is het een kleine hal of kamer? Hang de mysterieuze interieurarchitectuur op van grote balzalen of hoge torens, zo creëer je een magisch effect waardoor de ruimte net iets groter lijkt. Ook geeft het een rauwe touch aan het interieur, perfect om te combineren met een romantische, klassieke of juist moderne woonstijl.