Eijerkamp 20 08 2020 Retro Totaal2

Kunst bij Soft Seventies van Eijerkamp

Geef je interieur een twist! Houd je van de seventies en wil je dit stijlvol toepassen in je interieur? Ontdek de Soft Seventies stijl van Eijerkamp. In dit interieur mag een hoogpolig kleed, elementenbank in ribstof en design klassiekers natuurlijk niet ontbreken. Maak de stijl af met kunst perfect passend bij fluo kleuren en seventies thema's. Laat je inspireren door onze tips!

STIJLSTUDIO Soft Seventies KENMERKEN Vrolijk, retro en zacht KLEURENPALET off-white, bordeaux rood, terra en fluo kleuren MATERIALEN hout, behang, HD Metal en ronde prints KUNST IN STIJLSTUDIO

Het juiste kleurenpalet

Een typisch seventies interieur kent warme kleuren, zoals bordeauxrood, okergeel, roestoranje en petrol blauw. Deze kleuren gaan samen met fris geel en fluo kleuren die het geheel een hedendaagse twist geven. We hebben kunstwerken voor je uitgekozen die precies in deze kleurtinten zijn gemaakt, zodat je zeker weet dat het een prachtig geheel wordt.

Kunst met een knipoog naar de jaren 70

Typisch voor de jaren 70 zijn de vrolijke kleuren, bijzondere geometrische patronen en bloemetjespatronen. Wil je het traditionele thema graag terug laten komen in je kunst? Ontdek dan onze woonstijl vintage collectie en retro collectie. Met deze werken waan je je weer helemaal terug in deze tijd. Ook hedendaagse beeldmakers laten zich graag inspireren door deze tijd, en hebben kunst anno nu gemaakt, geïnspireerd op de seventies. Ga voor het materiaal zoals je veel zag in het seventies interieur. Of ga voor onze moderne materialen, zoals HD Metal en dibond, om juist de werken een modern jasje te geven.

Organische vormen

De seventies touch laat zich kenmerken door organische vormen en natuurlijke uitvoering. Dit kan je natuurlijk toepassen in je meubels en kleden, maar ook heel goed met wanddecoratie. Ga voor hout om je wanddecoratie een natuurlijke touch te geven. Of ga voor de ronde vorm. Geeft een heerlijk contrast aan de hoekige vormen en geeft een zachte touch aan je interieur. Je kunt bij ons kiezen voor een ronde print op forex of naadloos behang.

Shop the look

Interieur tips