Shop nu met 10% korting Nog 22 uur geldig!

Igea Marina Rimini jaren ‘50

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323482

Timeview Vintage Images over Igea Marina Rimini jaren ‘50

Laat maar komen die zomer! Wat een heerlijke foto. Als je het zó ziet, is er in zestig jaar strandleven eigenlijk niet zo veel veranderd. Je huurt in Italië ook nu nog een strandstoel en een parasol als je een beetje luxueus wilt zonnebaden. Jeu-de-boulen in het zand: ze deden het toen en we doen het nog steeds. En ook in de jaren 50 liepen er blijkbaar fotogenieke verkopers rond met snacks en nutteloze artikelen. Wat zou deze vrouw in haar karretje hebben? We kunnen het helaas niet zien. De foto heeft door de jaren heen een nostalgische sepia touch gekregen. Daar gebruiken we tegenwoordig heel graag een filter voor. (Collectie Timeview, Beachlife, Igea Marina Rimini 1950's)
Igea Marina Rimini jaren ‘50 vind je in de categorieën 1950-1959, Baden (activiteit), Fotografie, Italië, Oceanen en zeeën, Stoel, Stranden, Zomer, Zon, parasol, photo en retro.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Igea Marina Rimini jaren ‘50 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Igea Marina Rimini jaren ‘50 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Igea Marina Rimini jaren ‘50 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323482

Shop nu met 10% korting
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 88 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.