Igea Marina Rimini jaren ‘50

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 482

Timeview Vintage Images over Igea Marina Rimini jaren ‘50

Laat maar komen die zomer! Wat een heerlijke foto. Als je het zó ziet, is er in zestig jaar strandleven eigenlijk niet zo veel veranderd. Je huurt in Italië ook nu nog een strandstoel en een parasol als je een beetje luxueus wilt zonnebaden. Jeu-de-boulen in het zand: ze deden het toen en we doen het nog steeds. En ook in de jaren 50 liepen er blijkbaar fotogenieke verkopers rond met snacks en nutteloze artikelen. Wat zou deze vrouw in haar karretje hebben? We kunnen het helaas niet zien. De foto heeft door de jaren heen een nostalgische sepia touch gekregen. Daar gebruiken we tegenwoordig heel graag een filter voor. (Collectie Timeview, Beachlife, Igea Marina Rimini 1950's)
Igea Marina Rimini jaren ‘50 vind je in de categorieën 1950-1959, Baden (activiteit), Fotografie, Italië, Oceanen en zeeën, Stoel, Stranden, Woonstijl Vintage, Zomer, Zon, parasol en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Igea Marina Rimini jaren ‘50 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Igea Marina Rimini jaren ‘50 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Igea Marina Rimini jaren ‘50 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 482
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden