Igea Marina Rimini jaren ‘50

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 483

Timeview Vintage Images over Igea Marina Rimini jaren ‘50

Deze foto doet Italië-fans vast en zeker glimlachen. We zijn op een van de stranden van Rimini, de badplaats waar vooral de Italianen zelf hun zomervakantie doorbrengen. Een fleurig strandgezicht, met de mooie badhokjes op de achtergrond, en de stoelen en parasols wat verder richting de branding. De man op zijn klassieke strandstoel maakt het tijdsbeeld helemaal compleet. Vakantiegevoel in optima forma. (Collectie Timeview, Beachlife, Igea Marina Rimini 1950's)
Igea Marina Rimini jaren ‘50 vind je in de categorieën 1950-1959, Baden (activiteit), Fotografie, Historische fotografie, Italië, Oceanen en zeeën, Stoel, Stranden, Summer Adventure, Woonstijl Vintage, Zomer, Zon en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Igea Marina Rimini jaren ‘50 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Igea Marina Rimini jaren ‘50 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Igea Marina Rimini jaren ‘50 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 483
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden