Igea Marina Rimini jaren ‘50

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323483

Timeview Vintage Images over Igea Marina Rimini jaren ‘50

Deze foto doet Italië-fans vast en zeker glimlachen. We zijn op een van de stranden van Rimini, de badplaats waar vooral de Italianen zelf hun zomervakantie doorbrengen. Een fleurig strandgezicht, met de mooie badhokjes op de achtergrond, en de stoelen en parasols wat verder richting de branding. De man op zijn klassieke strandstoel maakt het tijdsbeeld helemaal compleet. Vakantiegevoel in optima forma. (Collectie Timeview, Beachlife, Igea Marina Rimini 1950's)
Igea Marina Rimini jaren ‘50 vind je in de categorieën 1950-1959, Baden (activiteit), Fotografie, Historische fotografie, Italië, Oceanen en zeeën, Stoel, Stranden, Summer Adventure, Zomer, Zon, photo en retro.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Igea Marina Rimini jaren ‘50 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Igea Marina Rimini jaren ‘50 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Igea Marina Rimini jaren ‘50 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323483
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.