IMG 1474

Nieuw kantoor voor
Werk aan de Muur

Kijk binnen en laat je inspireren!

Na meer dan 4 jaar in het oude kantoor konden we er echt niet meer omheen: het huidige kantoor is te klein geworden voor het continue groeiende team. Al snel kwam er een prachtig nieuw pand vrij aan de Bingerweg in Haarlem. Met robuust hout, elegante zwarte kozijnen en overvloedig daglicht door grote ramen, straalt het pand tijdens de bezichtiging een moderne, inspirerende sfeer uit. Nikki, Brand & Art Specialist bij Werk aan de Muur heeft de inrichting voor haar genomen. Je leest in deze blog meer over de keuzes van Nikki en de gekozen kunstwerken.

  1. IMG 1472

Mix van retro moderne inrichting met veel kunst!

Nikki: “De basis is neutraal en kon zeker kleur gebruiken. Ik heb gekozen voor een kleurrijke, mix van retro moderne inrichting waarbij ik de wensen van het team zoveel mogelijk in mijn plan heb meegenomen.” Dit alles zorgt voor een levendige en uitnodigende omgeving, ideaal voor informele vergaderingen en spontane brainstormsessies. Uiteraard kan kunst daarin niet ontbreken!

  1. IMG 1479
  1. IMG 1481
  1. IMG 1480
  1. IMG 1364

Een huiselijke sfeer met de meubels van Eijerkamp

Toen duidelijk was dat er op het nieuwe kantoor naast de vergaderruimtes ook behoefte is aan extra zitplekken hebben we ons partner Eijerkamp van het tv-programma vtwonen Weer verliefd op je Huis benaderd. Nikki: “We zijn in zowel Veenendaal als Zutphen langs geweest om zoveel mogelijk inspiratie op te doen voor het nieuwe kantoor. Veel van de fauteuils, poefjes en kussens komen uit de collectie van Eijerkamp.” Het is Nikki gelukt om mede door de meubels van Eijerkamp een huiselijke sfeer te creëren.

  1. IMG 1483
  1. IMG 1482
  1. IMG 1484

Ontdek meer inspiratie

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks