Vttv wvojh S15 E09 Haarlem Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Haarlem

Hank en Suus wonen al 12 jaar in een verbouwde paardenstal op een monumentaal kazerneterrein in Haarlem. Het is een mooi autovrij terrein met een klein slootje voor de deur. Het is hun droomwoning, maar van binnen is het interieur niet naar wens. Er ligt een kille grijze gietvloer en in combinatie met een kermis aan kleur voelt vooral Suus zich niet thuis. Daar moet natuurlijk verandering in komen. Het interieur is een ratjetoe aan stijlen en de uitdaging is om het huis weer de allure te geven die het verdient en de warmte toe te voegen waar het om vraagt. Een mooie uitdaging voor Fietje!

  1. 25 WVOJH Haarlem

Industrieel met een modern landelijk

Hank zijn woonstijl is industrieel, met houten en metalen materialen. Hij houdt van strakke vormen en heeft een hekel aan woondecoraties waar je niks mee kunt. Hank ziet graag veel persoonlijke elementen terug in het interieur. Suus houdt van een romantische en basic woonstijl met een modern landelijk tintje. Ze is weg voor organische ronde vormen, symmetrie en van zachtere, mistige hout kleuren. Daarnaast is ze ook weg van wollen en natuurlijke materialen, zacht tinten. Suus snakt naar eenheid en minder harde kleuren.

Ontdek alle woonstijlen

  1. 20 WVOJH Haarlem
  1. 38 WVOJH Haarlem
  1. 21 WVOJH Haarlem
  1. 30 WVOJH Haarlem

Gallery wall op formaat!

Het huis heeft een bijzondere vorm met de verschillende woonlagen, maar daar werd geen gebruik van gemaakt. Fietje gaat de hoge en de lage ruimtes met elkaar verbinden met een kleur en de keuken meer bij de rest van de woonkamer te betrekken. Fietje gaat aan de slag om juist de hoogte van het huis te benadrukken. Hank zijn liefde voor kunst en straatfotografie combineert Fietje in een gallery wall die de gehele wand bedekt en helemaal tot het 5 meter hoge plafond gaat. Met recht een gallery wall op formaat te noemen! Fietje heeft gekozen voor zwart wit werken met af en toe wat werken in een lichte pasteltinten. Anders zou het te onrustig worden en nu blijft het een geheel.

Ontdek de straatfotografie collectie

  1. 39 WVOJH Haarlem
  1. 64 WVOJH Haarlem
  1. 40 WVOJH Haarlem
  1. 65 WVOJH Haarlem

Moody mediterranean

Het thema van de make-over is Moody mediterranean. Fietje gaat voor een mix aan materialen, designs, vormen en kleuren die komen uit het mediterraanse gebied. Denk bijvoorbeeld aan Marokkaanse tegeltjes in de keuken, de Spaanse elementenbank. De woonstijl die hier perfect bij past is Marrakech Mood van de woonwinkel Eijerkamp.

Ontdek de Marrakech Mood woonstijl

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Feestdagen tip: geef een kadobon!

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails