Meeuwen

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 478

Timeview Vintage Images over Meeuwen

Met welke veerboot je ook oversteekt: het is levensgevaarlijk om met een boterham op het dek te staan. De meeuwen slaan meestal genadeloos toe. Wie herkent dit beeld niet? Ook op deze foto loeren ze naar een kans op een snelle snack. Of daagt het kleinste jongetje ze misschien uit? De foto zit artistiek goed in elkaar. De actie zit in de onderste helft. Bovenin alleen maar blauwe lucht. Op en top vakantie. Wie met dit beeld terugreist naar vakanties uit zijn of haar eigen jeugd heeft maar één optie: deze foto kopen! (Collectie Timeview, Beachlife, Seagulls)
Meeuwen vind je in de categorieën 1960-1969, Blue Sky, Boten & Schepen, Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Historische fotografie, Oceanen en zeeën, Seagull, Stranden, Woonstijl Vintage, Zomer, Zon en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Meeuwen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Meeuwen van Timeview Vintage Images

Koop de foto Meeuwen van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 478
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden