Meeuwen

Meeuwen van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Meeuwen

van Timeview Vintage Images

Meeuwen van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323478
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

Met welke veerboot je ook oversteekt: het is levensgevaarlijk om met een boterham op het dek te staan. De meeuwen slaan meestal genadeloos toe. Wie herkent dit beeld niet? Ook op deze foto loeren ze naar een kans op een snelle snack. Of daagt het kleinste jongetje ze misschien uit? De foto zit artistiek goed in elkaar. De actie zit in de onderste helft. Bovenin alleen maar blauwe lucht. Op en top vakantie. Wie met dit beeld terugreist naar vakanties uit zijn of haar eigen jeugd heeft maar één optie: deze foto kopen! (Collectie Timeview, Beachlife, Seagulls)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken