Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 10 uur geldig!

Vttv wvojh S15 PT2 Sint Pancras Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Sint Pancras

Marleen en Mike wonen nog geen half jaar in hun droomhuis; een prachtig vrijstaande en sfeervolle notariswoning in Sint Pancras. Ze vielen voor de nieuwbouw woning in oude stijl met hoge plafonds en de oude elementen die in de woning zijn toegevoegd. Ze zien alleen nu dat ze op het gebied van inrichting er niet uit gaan komen. Frans komt het stel een handje helpen en het thema van de make-over is ‘ Marbelous Hotel’. De keuken wordt omgetoverd tot ontbijtzaal en de woonkamer tot de ‘ Lobby’.

  1. PT 1 Sint Pancras NA Werk aan de Muur HR 014

Klassiek, romantisch en vogels

Klassiek in combinatie met romantisch en licht is waar Marleen van houdt. Denk aan lichte pastel kleuren, kroonluchters en een stoffen bank met veel kussens waar je zo in kunt ploffen. Daarnaast houdt ze van natuurlijke materialen, katoen, wol en organische vormen. Frans heeft daarom gekozen voor werken uit het Teylers museum. Het Teylers Museum presenteert tot en met 9 januari 2022 de tentoonstelling Vogelpracht. Stap binnen in een bonte volière, ontdek de mooiste vogelafbeeldingen uit de collectie en ga op zoek naar de verschillen tussen de vogelwereld vroeger en nu. En nog leuker, je kan de prachtige afbeeldingen uit de tentoonstelling ook zelf aan de muur hangen! Je vindt een selectie werken uit de tentoonstelling Vogelpracht terug in onze collectie. Haal de vogelpracht collectie in huis!

Bekijk de Teylers collectie

  1. PT 1 Sint Pancras NA HR 002
  1. PT 1 Sint Pancras NA HR 022
  1. PT 1 Sint Pancras NA HR 015
  1. PT 1 Sint Pancras NA HR 030

Eyecatcher in de kast

Mike houdt van modern en donker, hotel chique met stoere elementen. Een letterlijke vertaling van de Eijerkamp stijlstudio Indigo Loft: velvet stoffen, fluweel, maar ook echt stoer! Voor Mike is dit stoere aspect belangrijk, gecombineerd met warm en sfeervol. Frans is daarom aan de slag gegaan met een ingebouwde vakkenkast op maakt gemaakt door Allure kasten. Deze kast geeft het stoere effect, maar wordt sfeervol aangekleed door kunst en verlichting.In een van de vakken heeft hij namelijk een werk van Affect Fotografie gehangen met speciaal door Allure kasten gemaakte LED verlichting erachter. Het werk is daardoor echt een eye catcher!

Ontdek de stijlstudio Indigo Loft

  1. PT 1 Sint Pancras NA Werk aan de Muur HR 003
  1. PT 1 Sint Pancras NA HR 033
  1. PT 1 Sint Pancras NA Werk aan de Muur HR 015
  1. PT 1 Sint Pancras NA Werk aan de Muur HR 007

Luxe hotel gevoel op HD Metal

Om het luxe hotel gevoel door te voeren in de kunstwerken heeft Frans gekozen voor het materiaal HD Metal in de matte afwerking. Bij het materiaal HD Metal wordt het werk direct in het materiaal geprint waardoor je een strak en gelikt kunstwerk krijgt! Benieuwd naar ons materiaal HD Metal?

Ontdek het materiaal HD Metal

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails