Vttv wvojh S19 E11 Leusden Vierkant 1080x1080px 1

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Leusden

Landelijk met een moderne touch

Vivian en Sjoerd willen gezelligheid en het bourgondische leven in hun huis in Leusden, maar verschillen in smaak. Vivian vindt Sjoerd's strakke zwart-witte stijl te koud, terwijl Sjoerd haar landelijke, antieke smaak rommelig vindt. Hoewel ze beiden van kleur houden, is hun interieur voornamelijk wit. Stylist Marianne gaat de uitdaging aan om hier verandering in te brengen.

  1. Afl 11 Leusden LR 007 1

Landelijk met een moderne touch

Voor Vivian kan het interieur niet romantisch en gezellig genoeg. Ze ziet graag een landelijke woonstijl met hout en warme elementen. Ze houdt van pastelkleuren en zoals ze het zelf zegt gecategoriseerde troepjes. Sjoerd noemt zijn eigen smaak ijskoud. Hij gaat het liefst voor zwart-wit, strak en modern design. Marianne gaat aan de slag met hun stijlen maar voegt ook een meer hotelgevoel toe aan de inrichting. Ze gaat voor verschillende kunstwerken op canvas. Marianne kiest voor zowel een zwarte als naturel baklijst.

Ontdek het materiaal canvas

  1. Afl 11 Leusden LR 032
  1. Afl 11 Leusden LR 063
  1. Afl 11 Leusden LR 066

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks