Word jij de nieuwe developer van Werk aan de Muur? Bekijk de vacature

Vacature developer

Ben je developer en op zoek naar een baan? We zijn op zoek naar een collega om onze site & techniek verder te verbeteren!

Werk aan de Muur is een gestart in 2012, en heeft de afgelopen jaren meerdere awards gewonnen. Van best startende webshop in 2013, 4 FD Gazelle Awards (2016-2019), 2x Technology Fast 50 (2018-2019) en 2x Beste Webwinkel van het Jaar (2019).

Dagelijks verkopen we de mooiste werken voor aan je muur. Dit gebeurt – uiteraard – via de website, dus je snapt dat dit een belangrijk onderdeel van het bedrijf is. De complete website ontwikkeling doen we in-house en daarin zoeken we uitbreiding!

We werken momenteel in een team van 11 man, waarvan het grootste deel klantenservice. Je werkt samen met andere developers aan het verbeteren van alles rondom onze website. Niet alleen om het aantal conversies te verhogen, maar ook om de ervaring te verbeteren. Het leuke aan de functie is dat we veel bezoekers hebben en snel resultaten kunnen zien uit aanpassingen van de website. Omdat je in een klein team werkt, heb je ook bijzonder veel invloed op de site.

We ontwikkelen onze webshop en backend in PHP en MySQL, en maken gebruik van meerdere Amazon Web Services (S3, CloudFront, Lambda, CloudSearch en SES).

Wat we zoeken:

  • Je hebt creatieve ideeën om sites te verbeteren, en vindt het leuk om hier met je collega’s over te hebben
  • Je hebt aantoonbare ervaring en een zeer goede beheersing van PHP, en daarnaast HTML, MySQL, CSS & JS
  • Je kan je inleven in internetgebruikers
  • Je bent pragmatisch ingesteld
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur woonachtig in regio Haarlem (ons kantoor en de showroom bevinden zich in de creatieve werkomgeving van de BakkeRij.)

Waarom werken bij Werk aan de Muur? Nou, hierom!

Past dit echt bij jou – of bij iemand die je kent? Stuur je motivatie, CV en portfolio naar Sander.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.