Vttv wvojh S14 E07 Bodegraven Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Bodegraven

Oude Meesters in Franse stijl

Al 10 jaar zijn Jolien en Otto een happy couple. Sinds 2 jaar zijn zij gesetteld in hun nieuwbouwhuis in Bodegraven. Beide hadden meer behoefte aan rust en meer ruimte. Het nieuwbouwhuis is nog niet af, de muren zijn lang en wit. Jolien droomt van een boerderij look met vintage items, maar Otto ziet graag eerder strak, warm en ruimtelijk. Gelukkig weet stylist Marianne hier raad mee en weet zij precies wat er moet gebeuren om deze verschillende stijlen bij elkaar te brengen. Benieuwd hoe stylist Marianne dit bij elkaar heeft gebracht? Bekijk de make-over.

  1. Stylist Marianne in Bodegraven vtwonen

Oude Meesters in Franse stijl

Jolien en Otto houden beide van tweedehands of vintage meubels met een romantische Franse stijl. Stylist Marianne is daarom gegaan voor Oude Meesters in Franse stijl, waarbij zij voor canvas met een baklijst heeft gekozen. Door de baklijst oogt het kunstwerk wat robuuster en matched het goed bij de wensen van Otto.

Ontdek meer Oude Meesters

  1. Afl 7 Bodegraven 037
  1. Oude meester kunst gezien bij vtwonen
  1. Afl 7 Bodegraven 028
  1. Afl 7 Bodegraven 028

Liefde voor de piano

Jolien is muzikaal, zingt graag en speelt ook piano. Daarom zouden zij graag een muziekhoekje terug willen zien in de woonkamer. Marianne heeft dit opgelost door de piano een kleurtje te geven die past bij de rest van het interieur. Boven de piano heeft Marianne gekozen voor een zwart/wit werk uit de piano collectie, helemaal passend bij het moodboard van Otto.

Ontdek de piano collectie

  1. Afl 7 Bodegraven 056
  1. Afl 7 Bodegraven 061
  1. Afl 7 Bodegraven 001

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

vtwonen: Weer verliefd op je Huis

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks