Vttv wvojh S17 E09 Woudenberg Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Woudenberg

Deze week gaat stylist Fietje aan de slag bij Marloes en Bram in Woudenberg. Na een intensieve tijd lukt het ze niet om het interieur passend bij elkaar te krijgen, terwijl een gezellige thuisbasis juist zo belangrijk is voor het gehele gezin. Het is een ratjetoe van meubels die ze impulsief en uit praktisch oogpunt hebben aangeschaft. Maar uiteindelijk passen de items niet goed bij elkaar en eigenlijk ook niet bij hun beide smaken. Stylist Fietje gaat er voor zorgen dat het interieur weer een gezellig geheel wordt!

  1. MG 2434 kopiëren

Delfts Blauw met contrast

Waar Bram houdt van een industriële stijl met donkere tinten, walnoot hout en zwart metaal is Marloes van de Scandinavische stijl. Pastel en lichte tinten, maar wel met een contrast. De combinatie van blauw en wit vindt ze prachtig. Stylist Fietje maakt een art wall met verschillende kunstwerken voor het koppel. Zo mixt ze kunstwerken die geïnspireerd zijn op Delfts Blauw op het moderne materiaal aluminium dibond. De kunstwerken zijn een perfecte match voor Marloes en Bram.

Ontdek de Delfts Blauw collectie

  1. MG 2517 kopiëren
  1. MG 2546 kopiëren
  1. MG 2318 kopiëren

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails