Vttv wvojh S19 E03 Den Haag Vierkant 1080x1080px

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Den haag

Mix van Wabi Sabi en Hotel Chique

De make-over van deze week vindt plaats in Den Haag. Wendy en Jaap leerde elkaar kennen op de hotelschool in Maastricht en na het vele reizen woont het koppel samen met hun tieners in Den Haag. Wendy en Jaap houden allebei van een hotel chique stijl. Wendy houdt van de lichte variant met landelijk, stoer en klassieke touch en Jaap gaat liever voor een donkere variant met moderne en luxe items. Over een ding zijn ze het wel eens: ze zijn een kleurrijk en energiek gezin dus rust in het interieur is een must.

  1. 63 WVOJH Den Haag

Mix van Wabi Sabi en Hotel Chique

Een opvallend kenmerk van de Hotel Chique woonstijl is de prominente plaatsing van kunstwerken aan de muur. Frans heeft gekozen voor indrukwekkende kunstwerken met een Wabi Sabi-uitstraling op aluminium dibond. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en moderne uitstraling. De royale afmetingen van de kunstwerken passen perfect bij de luxueuze Hotel Chique sfeer die Frans in de rest van het interieur heeft gecreëerd. Het gebruik van aluminium dibond voegt niet alleen een eigentijdse touch toe aan de kunstwerken, maar zorgt er ook voor dat ze langdurig en stijlvol blijven.

Ontdek aluminum dibond

  1. 59 WVOJH Den Haag
  1. 42 WVOJH Den Haag
  1. 16 WVOJH Den Haag

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks