Vttv wvojh S19 E02 uitgeest Vierkant 1080x1080px

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Uitgeest

Minimalistische art wall met een funky twist

De make-over van deze week vindt plaats in Uitgeest. Sanne en Bas kennen elkaar al bijna 20 jaar. Ze wonen sinds 5 jaar met hun grote gezin van 8 kinderen in een eengezinswoning. Het huidige interieur is wit, sfeerloos, praktisch en kidsproof ingericht. De kinderen hebben hierin de overhand. Waar bas van opgeruimd en minimalistisch houdt, is Andrea meer van colourblocking en kleur! Aan stylist Eva de taak om van het huis een thuis te maken voor zowel alle kinderen als Andrea en Bas.

  1. Afl 2 Uitgeest NA LR 031

Minimalistische art wall met een funky twist

Knaloranje, fuchsia, okergeel en aubergine. Voor Andrea geldt hoe kleurrijker, hoe beter! Ze houdt van grote contrasten en van knallen met kleur. Bas houdt van industrieel, minimalistisch en rust. Eva combineert hun stijlen in een art wall boven de eettafel. Ze is gegaan voor kunstwerken met een persoonlijke touch, zoals het werk fietsenparade van Michel Groen en een foto uit de privé collectie van Andrea. Eva mixt verschillende materialen, zoals aluminium dibond, acrylglas, ingelijste fotoprints en canvas. Omdat Eva de basis van het interieur rustig heeft gehouden kan ze juist knallen. Eva: "Andrea wil een wauw-effect, dan ga ik daar ook voor zorgen!"

Ontdek het materiaal canvas

  1. Afl 2 Uitgeest NA LR 029
  1. Afl 2 Uitgeest NA LR 048
  1. neon kunst

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks