Vttv wvojh S18 E08 VOORBURG Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Voorburg

Derk en Martien wonen in een jaren '30 tussenwoning in Voorburg met hun drie kinderen. Ze hebben het huis in juli 2022 overgenomen van Derk's ouders en hebben nog geen tijd en energie gehad om het interieur naar hun smaak aan te passen. Hierdoor voelt het huis nog steeds als het ouderlijk huis van Derk en daarnaast vinden ze het lastig om de verschillende ruimtes in het huis tot één geheel te maken. Gelukkig weet stylist Frans raad!

Oude Meesters met Scandinavisch design

Derk en Martien hebben verschillende voorkeuren als het gaat om interieur en botsen regelmatig. Derk heeft een voorkeur voor Scandinavisch design met donkere kleuren zoals donkerblauw, groen en pasteltinten zoals zachtroze in combinatie met lichtgrijs of wit. Hij houdt ook van ronde vormen en kleurrijke elementen. Derk zou graag willen experimenteren met iets nieuws en spannends, en vindt dat het allemaal compleet anders mag. Martien daarentegen houdt het interieur graag veilig en is niet zo'n fan van felle kleuren. Ze houdt van de Scandinavische stijl met een industrieel randje en wil het interieur zo strak en minimalistisch mogelijk houden, met zoveel mogelijk zwart, wit en grijs.

Ontdek de Scandinavische collectie

  1. MG 5556 kopiëren
  1. MG 5398 kopiëren
  1. MG 5420 kopiëren
  1. MG 5279 kopiëren

Mix van authentieke decorstukken en kunstwerken

Frans heeft ervoor gekozen om het interieur nieuw leven in te blazen door het toevoegen van houten elementen in de woonkamer, eetruimte en keuken, het plaatsen van Scandinavische meubels en het toevoegen van authentieke decorstukken. Om meer kleur en verbinding te creëren, heeft Frans schilderijen opgehangen uit de Oude Meesters collectie: "Morgenrit langs het strand" van Anton Mauve, "Twee kleine meisjes die een mand dragen" van Jozef Israëls, "Zonsondergang" van Hendrik Willem Mesdag en "Een molen aan een poldervaart" van Paul Joseph Constantin Gabriël. Om het geheel compleet te maken, heeft Frans ook het kunstwerk van Mijke Konijn, genaamd "Verzameling Delfts blauwe borden, Rijksmuseum", naast de keuken opgehangen.

Ontdek de Oude Meesters collectie

  1. MG 5324 kopiëren
  1. MG 5375 kopiëren
  1. MG 5381 kopiëren
  1. MG 5382 kopiëren

Cosy Dutch Design met een industriële touch

Frans heeft er voor gekozen om de kunstwerken in ArtFrame op te hangen. Hierdoor kunnen Martien en Derk gemakkelijk van stijl wisselen door de doeken te vervangen door andere kunstwerken. Zo krijgen ze beiden de mogelijkheid om hun persoonlijke stijl terug te brengen in het interieur. Daarnaast voegen de witte frames een moderne en industriële touch toe aan het interieur.

Ontdek ArtFrame

  1. MG 5467 kopiëren
  1. MG 5450 kopiëren
  1. MG 5595 kopiëren

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks