Vttv wvojh S20 E04 Leidschenveen Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Leidschenveen

Botanische kunstwerken in kleuren voor hem én haar

Tamara en Reinier wonen samen met hun twee kinderen in een hoekwoning in Leidschenveen. Hun woonstijl kunnen niet nog verder uit elkaar liggen: modern en strak voor hem en landelijk voor haar. Waar ze het wel over eens zijn is dat het huidige interieur saai is en dat daar iets aan moet gebeuren. Aan stylist Marianne de taak om voor het gezin een gezellig gezinshuis te creëren.

  1. 10 WVOJH Leidseveen

Botanische kunstwerken in kleuren voor hem én haar

Stylist Marianne heeft gekozen voor kunstwerken die passen bij de romantische bloemenkunst die Tamara mooi vind. De beige tinten passen goed bij de stijl van Tamara en de petrol groene kleur past weer goed bij de kleuren die Reinier mooi vind. De werken uit de make-over zijn van Dina Dankers. Zij staat bekend om haar botanische en abstracte werken die zij in veel verschillende tinten maakt. Vind je de werken uit de make-over mooi, maar passen deze qua kleur niet in jouw interieur? Dina heeft deze botanische prints ook in tinten zoals roze, paars, oranje of zwart/wit.

Ontdek alle werken van Dina Dankers

  1. 40 WVOJH Leidseveen
  1. 11 WVOJH Leidseveen
  1. 77 WVOJH Leidseveen

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst bij jouw lege muren past.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks