Vttv wvojh S20 E01 Monnickendam Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Monnickendam

Samenkomen in Wabi-Sabi kunstwerken

Eva en Dennis wonen samen met hun twee pubers in een eengezinswoning in Monnickendam. Het gezin woont al 14 jaar in het huis, maar deze is nog steeds erg gedateerd, saai en sfeerloos. Ze lopen vast op de smaakverschillen. Dennis is kleurenblind en wil daarom graag donkere kleuren en contrast. Eva daarentegen wil juist liever een Scandinavisch, minimalistisch interieur. Aan stylist Fietje de taak om het interieur aan te pakken en er een fijne plek voor het gehele gezin van te maken.

  1. Monnickendam NA LR 013

Samenkomen in Wabi-Sabi kunstwerken

Waar Eva houdt van licht en minimalistisch, gaat Dennis voor donker en robuust. Stylist Fietje heeft daarom kunstwerken gekozen waarbij het koppel qua kleuren samenkomen. Fietje legt uit: “Ik heb gekozen voor zachte, lichte tinten voor haar en donkere accenten voor hem.” De kunstwerken komen uit de Wabi-Sabi collectie. Alle werken in deze collectie passen bij deze van oorsprong Japanse levensfilosofie, waarbij de schoonheid van de imperfectie, de eenvoud en natuur samenkomen. Omdat deze trend geen standaard regels vormt, maar zich laat leiden minimalisme en de combinatie van verschillende structuren en vormen. Wees dus niet bang om verschillende stijlen met elkaar te combineren!

Ontdek de Wabi-Sabi collectie

  1. Monnickendam NA LR 015
  1. Monnickendam NA LR 016
  1. Monnickendam NA LR 011

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst bij jouw lege muren past.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks