Vttv wvojh S20 E04 Rhoon Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Rhoon

Moderne knalkleuren aan de muur

Jessamine en Philyan wonen samen met hun dochter Aline in een nieuwbouwhuis in Rhoon. Ze vielen voor de specifieke vaste elementen in het huis, zoals de trap die midden in de woonkamer staat en de schuifpui aan de voor- en achterkant. Maar ze worstelen nog steeds met de indeling en liggen hun woonstijlen ook ver uit elkaar. Waar zij juist geprikkeld wil worden met bijvoorbeeld een discobal aan het plafond, wil hij juist een prikkelarme omgeving met donkere tinten. Aan stylist Kelly de taak om voor het jonge gezin een thuis te creëren waarin Jessamine en Philyan kunnen focussen op hun gezinsleven.

  1. 14 WVOJH RHOON

Moderne knalkleuren

Stylist Kelly gaat in Rhoon aan de slag en combineert de eclectische woonstijl van Jessamine met de hotel chique stijl van Philyan. Zo is Jessamine fan van een rustige basis in combinatie met knal kleuren. Ze houdt van een speels interieur met interessante kleurencombinaties en verschillende materialen. Philyan ziet graag een luxe hotelkamer voor zich, want alles wat daarin gebruikt wordt vindt hij geweldig. De warme materialen zoals velvet in combinatie met donkere tinten zoals zwart, grijs en bruin, en strakke chroomelementen. Kelly pakt uit met de knalkleuren van Jessamine en gaat bijvoorbeeld voor een met grafische elementen in felle kleuren. Ze combineert dit kunstwerk met een abstract portret in dezelfde tinten. Het moderne materiaal ArtFrame past goed bij de woonstijl van Philyan.

Ontdek ArtFrame

  1. 20 WVOJH RHOON
  1. 06 WVOJH RHOON
  1. 49 WVOJH RHOON

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst bij jouw lege muren past.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks