42nd Street in Manhattan New York in de avond

van Merijn van der Vliet

- Werkcode: 215 902

Merijn van der Vliet over 42nd Street in Manhattan New York in de avond

42nd Street is een belangrijke straat in Manhattan en een van de beroemde straten van New York. 42nd Street loopt van oost naar west over de hele breedte van Manhattan. De foto is genomen naar het westen. Op de voorgrond zie je de kruising met 2nd Avenue.
42nd Street in Manhattan New York in de avond vind je in de categorieën 42nd Street (Manhattan), Auto's, Autoverkeer, Avond, Fotografie, Manhattan, Nachtfotografie, New York, Stedelijke landschappen, Taxi (vervoer) en Wolkenkrabbers.
Merijn van der Vliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Merijn van der Vliet

In mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken van Merijn van der Vliet


Waarom je kiest voor 42nd Street in Manhattan New York in de avond als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

42nd Street in Manhattan New York in de avond van Merijn van der Vliet

Koop de foto 42nd Street in Manhattan New York in de avond van Merijn van der Vliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 215 902
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden