Tallship De Europa bij de parade van SAIL Amsterdam 2015

Tallship De Europa bij de parade van SAIL Amsterdam 2015 van Merijn van der Vliet

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tallship De Europa bij de parade van SAIL Amsterdam 2015 van Merijn van der Vliet

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162153
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

SAIL Amsterdam is met het decor van de internationale Tall Ships het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL ook uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

De bark Europa zeilt sinds 1994 over alle wereldzeeën en heeft een reputatie opgebouwd als schip waarmee echt gezeild wordt. Een professionele bemanning van 14 en maximaal 48 gastbemanningsleden van alle leeftijden en nationaliteiten varen het schip.

De Europa is in 1911 in Hamburg gebouwd onder de naam Senator Brockes. Het schip zou worden ingezet als lichtschip op de Elbe. Onder de naam ?Elbe 3? heeft ze eerst als lichtschip en later als reserveschip dienst gedaan. In 1986 is het schip naar Nederland gehaald. In acht jaar tijd is zij geheel omgebouwd: het ruim werd comfortabel ingericht en het schip werd getuigd als Bark. Haar lengte is 56 meter.

Over Merijn van der Vliet

Merijn van der Vliet profielfotoIn mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken