5th Avenue NYC Verkeer

van Melanie Viola

- Werkcode: 212 092

Melanie Viola over 5th Avenue NYC Verkeer

Verkeer op 5th Avenue. De moderne zwart-wit beeld met de geselecteerde auto is decoratief, waaruit de unieke architectuur van de Amerikaanse metropool. Een klassieke scène uit Manhattan!
5th Avenue NYC Verkeer vind je in de categorieën Auto's, Decoratieve kunst, Fifth Avenue (New York), Fotografie, Manhattan, New York, Noord Amerika, Straat (verharde weg), Transport, Urban / Street, Weg en Zwart-wit.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor 5th Avenue NYC Verkeer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

5th Avenue NYC Verkeer van Melanie Viola

Koop de foto 5th Avenue NYC Verkeer van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212 092
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden