ABC in de zee

van Marion Krätschmer

- Werkcode: 320 059

Marion Krätschmer over ABC in de zee

Een Wimmelbild voor de kinderkamer

Kleurrijke en levendige Wimmelbilder met motieven die geschikt zijn voor kinderen zijn een blikvanger in elke kinderkamer. Er valt veel te vertellen over de Wimmelbilder. Het wekt nieuwsgierigheid en prikkelt de verbeelding van de kleintjes. Ideale foto's voor kinderen die graag op een spannende ontdekkingstocht gaan.

Quiz:
In de zee zijn veel dieren te bewonderen. Neem gewoon een brief en zoek een geschikt zeediertje - neem bijvoorbeeld de letter S en kijk naar het zeepaardje. Er zijn andere dieren met een S te bewonderen.

Clownvis Sammy is ook op de uitkijk. Hoe vaak zwemt Sammy voorbij?
ABC in de zee vind je in de categorieën Back to school, Geschenkidee für Kinder, Illustraties, Kinderkamer, Lernposter, Lernspiel, Oceanen en zeeën, Typografie, Unterwasserwelt, Vissen, Wimmelbilderbuch, Zeedieren en kinderzimmerbild.
Marion Krätschmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Krätschmer

Als kind al was ik altijd in de weer met potlood en papier. Mijn carrière aspiratie om beeldend kunstenaar te worden was dus al vroeg gezet.

Na mijn opleiding als grafisch ontwerper aan de "Academie voor grafische vormgeving en reclame" in München, heb ik mijn droom waargemaakt. Sinds 1987 werk ik als freelance illustrator voor verschillende uitgeverijen, auteurs en reclamebureaus.

Mijn speciale liefde is het illustreren van prentenboeken.
De stralende kinderogen van mijn "kleine fans" motiveren me altijd om iets nieuws te creëren!

Alle werken van Marion Krätschmer


Waarom je kiest voor ABC in de zee als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

ABC in de zee van Marion Krätschmer

Koop de illustratie ABC in de zee van Marion Krätschmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 320 059
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden