ABC op de boerderij

van Marion Krätschmer

- Werkcode: 320 058

Marion Krätschmer over ABC op de boerderij

Een Wimmelbild voor de kinderkamer

Kleurrijke en levendige Wimmelbilder met motieven die geschikt zijn voor kinderen zijn een blikvanger in elke kinderkamer. Er valt veel te vertellen over de Wimmelbilder. Het wekt nieuwsgierigheid en prikkelt de verbeelding van de kleintjes. Ideale foto's voor kinderen die graag op een spannende ontdekkingstocht gaan.

Quiz:
Op de boerderij zijn veel dieren te bewonderen. Neem gewoon een brief en zoek een geschikt dier - neem bijvoorbeeld de letter K en u zult een koe ontdekken. Kun je nog andere dieren met K op de boerderij vinden?

Muis Didi is ook aan het zoeken. Hoe vaak flitst Didi voorbij?
ABC op de boerderij vind je in de categorieën Back to school, Bauernhoftiere, Boerderij, Geschenkidee für Kinder, Illustraties, Kinderkamer, Lernposter, Weiland, Wimmelbilderbuch, Wimmelwelten, Witzig, für Kleinkinder en kinderzimmerbild.
Marion Krätschmer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Krätschmer

Als kind al was ik altijd in de weer met potlood en papier. Mijn carrière aspiratie om beeldend kunstenaar te worden was dus al vroeg gezet.

Na mijn opleiding als grafisch ontwerper aan de "Academie voor grafische vormgeving en reclame" in München, heb ik mijn droom waargemaakt. Sinds 1987 werk ik als freelance illustrator voor verschillende uitgeverijen, auteurs en reclamebureaus.

Mijn speciale liefde is het illustreren van prentenboeken.
De stralende kinderogen van mijn "kleine fans" motiveren me altijd om iets nieuws te creëren!

Alle werken van Marion Krätschmer


Waarom je kiest voor ABC op de boerderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

ABC op de boerderij van Marion Krätschmer

Koop de illustratie ABC op de boerderij van Marion Krätschmer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 320 058
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden