AMSTERDAM Bloemgracht zwart en wit

van Melanie Viola

- Werkcode: 142 357

Melanie Viola over AMSTERDAM Bloemgracht zwart en wit

Amsterdam staat bekend als het Venetië van het Noorden. Vele idyllische grachten lopen door het historische centrum. Het Bloemgracht is een vrij klein kanaal Amsterdam vertakt vanaf de Prinsengracht. Het kleurenschema in zwart-wit aangevuld de gedetailleerde basisstructuur.
AMSTERDAM Bloemgracht zwart en wit vind je in de categorieën , Amsterdam, Architectuur, Bloemgracht, Bruggen, Canal+, Central business district, Europa, Fietsen, Fotografie, Idylle, Kanaal (waterweg), Kust, Nederland, Oriëntatiepunt, Rivier, Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Straat (verharde weg), Toeristische attractie, Transport, Urban / Street, Vignet, Water, Wit, Zomer en Zwart-wit.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor AMSTERDAM Bloemgracht zwart en wit als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

AMSTERDAM Bloemgracht zwart en wit van Melanie Viola

Koop de foto AMSTERDAM Bloemgracht zwart en wit van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 142 357
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden