Abstract peach texture

van Joske Kempink

- Werkcode: 724105

Joske Kempink over Abstract peach texture

Een tijdloos abstract schilderij met aandacht voor vorm, kleur en compositie.

Zachte perziktonen staan in mooi contrast met de zwarte en grijstonen. Een modern werk dat sfeer geeft aan je interieur. Het past goed in een Scandinavisch, industrieel of modern interieur.
Abstract peach texture vind je in de categorieën Abstract, Grijs, Perzik, Roze, Schilderijen, Schilderwerk, Textuur, Verf, Zwart-wit, compositie, soft en strepen.
Joske Kempink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Hi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken van Joske Kempink


Meer weten over Joske Kempink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Abstract peach texture op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstract peach texture van Joske Kempink

Koop dit schilderij Abstract peach texture van Joske Kempink als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 724105
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.