Bloesemtak in vaas, stilleven Japanse sierkwee , Japandi style

Bloesemtak in vaas, stilleven Japanse sierkwee , Japandi style van Joske Kempink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Bloesemtak in vaas, stilleven Japanse sierkwee , Japandi style

van Joske Kempink

Bloesemtak in vaas, stilleven Japanse sierkwee , Japandi style van Joske Kempink

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 774366
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

We zien hier de Japanse sierkwee, ook wel dwergkwee (chaenomeles japonica). Afgebeeld in een sereen stilleven. Dit werk straalt rust uit. De kleuren van de bloesemtak staan in mooi contrast met de lichte beige tinten uit de achtergrond en het marmer. Een prachtig werk dat in veel verschillende interieurstijlen een mooi accent zal geven!

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Joske Kempink profielfotoHi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken

Beoordelingen: 4.5 / (1 beoordeling)

Elly
4.5 / 5

Geweldig!
Ik kwam in contact met Werkaandemuur via Eijerkamp. Zij vertelden mij hoe dat in zijn werk ging. Ik heb contact gezocht en verschillende schilderijen uitgezocht. Ik ben erg tevreden. Een schilderij valt wat tegen, omdat het een beetje klein is op de plaats waar het hangt. Ik had de maat beter even op de muur kunnen afplakken. Een leer voor een volgende keer en voor andere kopers. Plak het eerst even af op uw muur, zodat u het resultaat ziet. Alle vragen die ik vooraf stelde, werden snel en correct beantwoord!


Klantfoto's: Bloesemtak in vaas, stilleven Japanse sierkwee , Japandi style van Joske Kempink

Klantfoto: Bloesemtak in vaas, stilleven Japanse sierkwee , Japandi style van Joske Kempink, op canvas