Abstract turqouise: Druppeltjes rusten op een pluizenbol

van Marjolijn van den Berg

- Werkcode: 1 004 114

Marjolijn van den Berg over Abstract turqouise: Druppeltjes rusten op een pluizenbol

"Abstract turqouise: Druppeltjes rusten op een pluizenbol" is een macrofoto van de pluizenbol van een paardenbloem. De achtergrond en de druppels zijn blauw - groen - turqouise van kleur. Door het warme licht dat op dit tafereeltje schijnt, kleuren sommige stukjes van de pluizenbol goud-bruin.

De scherptediepte van deze foto is gering, slechts een paar millimeter van de pluisjes en druppels. Daarachter vervagen de pluisjes en druppeltjes, waardoor er een gevoel van diepte ontstaat.

Associatie: rust, zen, water, druppel, natuur, abstract, romantiek, liefde, pluisjes, huiselijk, gezellig, warmte, bruin tinten, lente, voorjaar, feestelijk, glitters, goud, schitterend, warm

Zeer geschikt als muurdecoratie voor in de keuken, eetkamer, badkamer, wachtkamer of natuurlijk gewoon boven de bank!
©Marjolijn van den Berg
Abstract turqouise: Druppeltjes rusten op een pluizenbol vind je in de categorieën Abstract, Badkamer, Cyaan, Digitale Kunst, Fantasie, Fotografie, Goud, Modern, Natuur close-ups, Pastel, Turquoise, Wachtkamer en Zen.
Marjolijn van den Berg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marjolijn van den Berg

In 2016 is Marjolijn van den Berg afgestudeerd voor de beroepsopleiding fotografie. Zij experimenteert graag met licht en verschillende vormen, kleuren en materialen.

Alle werken van Marjolijn van den Berg


Waarom je kiest voor Abstract turqouise: Druppeltjes rusten op een pluizenbol als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Abstract turqouise: Druppeltjes rusten op een pluizenbol van Marjolijn van den Berg

Koop dit digital art werk Abstract turqouise: Druppeltjes rusten op een pluizenbol van Marjolijn van den Berg als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 004 114
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.