Abstracte collage van (edel)steen en stof

van A new language

- Werkcode: 1 075 865

A new language over Abstracte collage van (edel)steen en stof

Abstract modern. Landschap collage van stof en edelsteen. Modern minimalistisch. Door de plaatsing van de vormen ontstaat er een interessante compositie. Verrassend beeld!
Abstracte collage van (edel)steen en stof vind je in de categorieën Collage, Compositie (beeldende kunst), Digitale Kunst, Edelsteen, Eenvoudig leven, Minimalisme, Slaapkamer, Terracotta, Textiel en wabisabi.
A new language profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door A new language

A new language begon ooit met het ontwerpen van kaarten en posters met motiverende teksten en affirmaties. Inmiddels maken we ook prints met minimalistic art, grafische patronen, collages en mixed media. Kortom: je kan bij ons voor veel verschillende dingen terecht. Er is altijd wel iets moois bij wat super mooi staat bij jou aan de muur!

Alle werken van A new language


Waarom je kiest voor Abstracte collage van (edel)steen en stof als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Abstracte collage van (edel)steen en stof van A new language

Koop dit digital art werk Abstracte collage van (edel)steen en stof van A new language als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 075 865
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.