Abstractie

Abstractie van Greetje van Son

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Abstractie

van Greetje van Son

Abstractie van Greetje van Son

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 86632
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Het nieuwe Stedelijk Museum in Den Bosch heeft een prachtige vormgeving. Voor het ontwerp van dit nieuwe museumgebouw is Bierman Henket architecten aangetrokken. Het bureau heeft landelijke bekendheid als het gaat om museale verbouwingen. De speciale trap is op zich al een bezoek waard. De trap heb ik vanuit verschillende standpunten kunnen fotograferen. Door de speciale vorm van de trap krijg je dan steeds weer een ander boeiend beeld. Het high key effect in zwart witte uitvoering laat de vormen nog beter tot hun recht komen.

Dit werk wordt aangeboden door Greetje van Son

Greetje van Son profielfotoHallo, zoals je kunt zien hou ik van fotograferen. Ik ben begonnen als autodidact en heb veel geleerd door naar andere fotografen te kijken en natuurlijk ook door veel te fotograferen. In 2014 heb ik de vakopleiding afgerond aan de Fotovakschool. Waar ik ook ga, je zult me (bijna) altijd met een fototoestel tegenkomen. Mijn interesses in fotografie zijn breed. Moderne architectuur, macrofotografie en landschap zijn toch wel de disciplines waar ik bijzonder warm voor loop. Maar ook pop art (grafitti) straatfotografie, portretten en concertfotografie vind ik leuk om te doen. Details springen mij vaak in het oog, die ik dan ook vastleg. Ik geniet van het fotograferen en de resultaten ervan. Een goede reden om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Dank je voor de belangstelling.Greetje

Alle werken