Ali vs Ken Norton kleur

van Jaap Ros

- Werkcode: 552 808

Jaap Ros over Ali vs Ken Norton kleur

Vintage sport foto van boks gevecht Mohammed Ali tegen Ken Norton in 1973 in de Sports Arena San Diego.
Ook in zwart wit verkrijgbaar!
Ali vs Ken Norton kleur vind je in de categorieën Ali, Boks foto, Boks gevecht, Boksen, Fotografie, Groovy Champagne, Ken Norton, Muhammad Ali, foto Mohammed ali, gasius glay, retro boksen, sport foto en vintage boksen.
Jaap Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jaap Ros

Jaap Ros heeft zijn hele leven dia’s verzameld uit de jaren 40/50/60/70s.Inmiddels heeft Jaap Ros een enorme verzameling van unieke dia’s met moment opnames uit vooral het oude Amsterdam.Maar ook van andere wereldsteden heeft hij een mooie collectie.Omdat de dia’s afkomstig zijn uit prive collectie, zijn de afbeeldingen zeer bijzonder te noemen.

Omdat Jaap Ros meer mensen wil laten genieten van deze prachtige dia’s is hij begonnen om ze oa via werk aan de muur aan te bieden.

Mer het werk van Jaap Ros krijg je echt een sprekende muur.De foto’s vertellen een heel verhaal, een moment opname welke nooit meer terug komt.Een afbeelding waar je naar blijft kijken en nooit verveeld.Omdat de collectie groot is, is er voor iedereen wat wils.

Alle werken van Jaap Ros


Waarom je kiest voor Ali vs Ken Norton kleur als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ali vs Ken Norton kleur van Jaap Ros

Koop de foto Ali vs Ken Norton kleur van Jaap Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 552 808
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.