All Alone detail 1

All Alone detail 1 van Toekie -Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 45856

All Alone detail 1 van Toekie -Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
All Alone detail 1 van Toekie -Art

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

All Alone detail 1

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam/ heeft het idee dat er over hem gewaakt word. Wat je er ook in dit kunstwerk ziet het doet je wat. de achtergrond is mooi en vrolijk terwijl de achtergrond donker lijkt. Wat was de stemming van de kunstenaar toen hij dit maakte..... ik weet het maar jullie mogen gaan raden

Dit schilderij is gemaakt voor Toekie-Art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreerd door de inmiddels internationaal bekende kunstenaar, fotograaf en kledingontwerper Eric Meeder (werkend onder de naam Toekie).
Via zijn website toekie-art.com kunt u nog meer werken van hem vinden. Toekie-Art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreerd door Toekie. De schilderijen zijn op afspraak te bekijken in onze galerie. Hier zijn ze ook te koop.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om schilderijen te huren. Voor slechts een gering bedrag p

Over Toekie -Art

Toekie -Art profielfotoToekie-Art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreëerd door de inmiddels internationaal bekende kunstenaar, fotograaf en kledingontwerper Eric Meeder (werkend onder de naam Toekie). Meer info en meer kunstwerken staan op https://www.toekie-art.com. Hier kunt u ook contact met mij opnemen.

Alle werken