Alleenstaande en fragiele klaproos in zachte sfeer

van Birgitte Bergman

- Werkcode: 163 307

Birgitte Bergman over Alleenstaande en fragiele klaproos in zachte sfeer

Deze klaproos stond helemaal alleen aan de waterkant. De fragiele en fraai getekende bloemblaadjes staken mooi af tegen het wazige gras en water in de achtergrond.
Alleenstaande en fragiele klaproos in zachte sfeer vind je in de categorieën Alleenstaande, Bloemen, Fotografie, Klaproos, Macrofotografie, Natuurfotografie, Papaverfamilie, Water, Zomer en waterkant.
Birgitte Bergman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Birgitte Bergman

Een aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.
Naast de gewone fotografie, vind ik het ook leuk om een fantasiebeeld of -wereld te creëren door verschillende foto's te combineren. Dat is soms lang zoeken tot ik het gewenste resultaat heb bereikt. Kijk hiervoor naar mijn map creatieve foto's en bewerkingen.

Finalist National Geographic fotowedstrijd 2017
Eervolle vermelding Groene Camera wedstrijd 2019 (natuurfotowedstrijd voor Nederland en België)
Publicaties National Geographic kalender, Roots agenda en tijdschrift.

Alle werken van Birgitte Bergman


Waarom je kiest voor Alleenstaande en fragiele klaproos in zachte sfeer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alleenstaande en fragiele klaproos in zachte sfeer van Birgitte Bergman

Koop de foto Alleenstaande en fragiele klaproos in zachte sfeer van Birgitte Bergman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 163 307
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden