Amsterdam schilderij De Sint-Antoniuswaag in Amsterdam

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 133 744

Over Amsterdam schilderij De Sint-Antoniuswaag in Amsterdam

De Sint-Antoniuswaag in Amsterdam, Isaac Ouwater, ca. 1780 - ca. 1790

Gezicht op de Sint Antoniuswaag op het huidige Nieuwmarkt te Amsterdam. Voor de Waag een stalletje waar antiek of huisraad, waaronder schilderijen, wordt verkocht. Links de kledingwinkel van Zeemans en Burger.

Het onderwerp van het schilderij, de oude, 15de-eeuwse Waag, staat grotendeels in de schaduw. Ook op de voorgrond past Ouwater sterke lichtcontrasten toe: de tafel met rariteiten vangt de zon terwijl de voor-grond donker is. In dit schilderij en in zijn tegenhanger met de Nieuwe Kerk lichten witte japonnen, dieren en lantaarnpalen op en verlevendigen zo het geheel.
Amsterdam schilderij De Sint-Antoniuswaag in Amsterdam vind je in de categorieën Amsterdam, Canvas, Canvas (materiaal), Expressionisme, Kunst, Nieuwmarkt (Amsterdam), Oude meesters, Schilderij (album), Schilderijen, Sint Anthonis (gemeente), Stedelijke landschappen, Steden, Topwerk, Waag (Amsterdam), Zeemans en Burger en sint antoniuswaag.

Waarom je kiest voor Amsterdam schilderij De Sint-Antoniuswaag in Amsterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Amsterdam schilderij De Sint-Antoniuswaag in Amsterdam uit de oude meesters collectie

Koop Amsterdam schilderij De Sint-Antoniuswaag in Amsterdam als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133 744
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden