Antelope Canyon bogen

van Eric - Zichtbaar.com

- Werkcode: 41 513

Eric - Zichtbaar.com over Antelope Canyon bogen

Antelope Canyon is een slot canyon, een smalle kloof die door water en of modder is uitgesleten. Deze foto is van de Upper Antelope Canyon. De Canyon ligt in de woestijn, in een reservaat van de Navajo, bij de stad Page in de staat Arizona in de Verenigde Staten.

In de zomerperiode is rond het middaguur te zien dat de zon in de smalle en steile kloof schijnt. Door de grote hoeveelheid stof en de combinatie met de mooi uitgesleten gesteenten geeft dit een prachtig schouwspel.
Antelope Canyon bogen vind je in de categorieën Antelope Canyon, Arizona, Bruin, Eric van Duijn, Erosie, Fotografie, Gesteente, Kloof, Landschappen, Lichtstraal, Lichtval, Minimalisme, Noord Amerika, Oranje, Woestijn, Zicht baar en rotswand.
Eric - Zichtbaar.com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eric - Zichtbaar.com

Zichtbaar.nl is de fotografie website van Eric van Duijn. Het aantal beschikbare foto's hier is nog beperkt. Meer foto's zijn te vinden op mijn eigen site https://www.zichtbaar.com, in diverse categorieën. Schroom niet om contact op te nemen als je één van die foto's via deze site wilt bestellen.

Alle werken van Eric - Zichtbaar.com


Waarom je kiest voor Antelope Canyon bogen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Antelope Canyon bogen van Eric - Zichtbaar.com

Koop de foto Antelope Canyon bogen van Eric - Zichtbaar.com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 41 513
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.