Antieke Tram

Antieke Tram van Peter Bartelings

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Antieke Tram van Peter Bartelings

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 475348
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!

Omschrijving

In Amsterdam rijdt op zondagen een oude tram, rijtuig 507. De tram dateert uit 1931 en wordt ingezet op de Electrische Museumtramlijn Amsterdam.

Over Peter Bartelings

Peter Bartelings profielfotoNa een carrière in het informatie- en kennismanagement heb ik me toegelegd op het fotograferen. De collectie bestaat veelal uit foto's van de mooie stad Amsterdam. Daarnaast ook werken van landschappen en steden in Nederland, Frankrijk, Duitsland.
De stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat de werken een serene uitstraling geeft. Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor.

Ik ben beschikbaar voor kleinschalige projecten, bijvoorbeeld voor het maken van foto's van uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet etc. Een verrassend cadeau voor een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris, of natuurlijk voor uzelf. Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken