Atlasvlinder

Atlasvlinder van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Atlasvlinder

van Jan van der Knaap

Atlasvlinder van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294005
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

De Atlasvlinder (Attacus Atlas) is met een spanwijdte van 25-30 cm de grootste nachtvlinder die er bestaat. Het dier behoort tot de familie van nachtpauwogen. Het verspreidingsgebied is Zuidoost Azië. Het is een nachtactieve vlinder die niet veel vliegt. De volwassen vlinder eet niet; de vrouwtjes houden het soms twee weken uit en de mannetjes sterven al na een week.
ik vond de Atlasvlinder in de Botanische Tuinen in Utrecht.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken