Aurora

van Wim Denijs

- Werkcode: 271 005

Wim Denijs over Aurora

De Aurora Borealis een van de mooiste natuurfenomenen die er bestaan . Gedurende mijn vele reizen door het hoge noorden heb ik het verschillende keren gezien . Het manifesteert zich in alle vormen gaande van een statische boog aan het firmament tot een wervelende en dansende zonnewind . Zo een moment is dan ook altijd een kippenvel moment en het grijpt je naar de keel . Soms duurt de show maar even , en andere keren gaat het uren en uren door . met andere woorden : het went nooit ! Toen ik deze foto maakte was er lange tijd niets te zien en ik heb lang moeten wachten . Maar het loonde ! Een leuk detail is de melkweg die ook héél duidelijk te zien was . Ik hoop dat deze foto kan bijdragen om ook een beetje van dat mooie groene licht in jou woonkamer te laten schijnen !
Wim Denijs profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wim Denijs

Ik ben een amateur fotograaf met een passie voor landschappen en alles wat met natuur samenhangt . Zelf vind ik het leuk de emoties die ontstaan wanneer ik in een landschap rondwandel te delen . Ook hou ik er enorm van om mensen mee te nemen op mijn wandeltochten en ze bewust te maken van de mooie wereld waarin we leven . Hiertoe is de fotografie een geschikt medium . Mijn voorliefde gaat uit naar het hoge Noorden . Nergens ter wereld kan je beter aanvoelen hoe fragiel de natuur is .

Alle werken van Wim Denijs


Waarom je kiest voor Aurora op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Aurora van Wim Denijs

Koop dit digital art werk Aurora van Wim Denijs als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 271 005
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden