Auto Union Grand Prix Rennwagen Type C V16

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 318 054

Sjoerd van der Wal over Auto Union Grand Prix Rennwagen Type C V16

Auto Union Grand Prix Rennwagen Type C V16 rijdt met hoge snelheid over een landweg. De Auto Union Grand Prix-auto's raceten voor Duitsland in de jaren 1930. De auto doet een demonstratierit tijdens het 2017 Classic Days-evenement bij Schloss Dyck.
Auto Union Grand Prix Rennwagen Type C V16 vind je in de categorieën 1930-1939, Audi, Auto-Union, Autoracen, Driving, Duitsland, Fotografie, Garages & auto dealers, Oldtimers, Silver Arrow (disambiguation), Vitesse, Weg en c.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Auto Union Grand Prix Rennwagen Type C V16 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Auto Union Grand Prix Rennwagen Type C V16 van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Auto Union Grand Prix Rennwagen Type C V16 van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 318 054
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden