Avondrood boven Valkenburgse Meertje

van Martijn van der Nat

- Werkcode: 54 796

Martijn van der Nat over Avondrood boven Valkenburgse Meertje

Rustige zomeravond vlak na zonsondergang. De lucht kleurt rood en laat haar schouwspel bewonderen door een ieder die er oog voor heeft.
Door een extra lange sluitertijd te gebruiken is het water melkachtig. Dit vervreemdende effect voegt nog meer eenvoud en rust toe aan de compositie. De kalmte van het moment en de kleuren van het einde van de dag nemen je mee, zittend op het steigertje, genietend van het moment.
Avondrood boven Valkenburgse Meertje vind je in de categorieën Afmeren, Avond, Fotografie, Katwijk, Lucht, Meren, Minimalisme, Nederland, Recreatie, Recreatiegebied, Recreatieplas, Reflectie, Roestbruin, Rood, Slaapkamer, Stille Waters, Stilte, Valkenburg, Valkenburg (Zuid-Holland), Valkenburgse Meer, Vliegkamp Valkenburg, Water, Zomer, Zonsondergang en zomeravond.
Martijn van der Nat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Naast mijn werk als grafisch vormgever fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur/stadsbeelden, veelal in en rondom Leiden. Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterke voorkeur voor dramatisch licht.

Alle werken van Martijn van der Nat


Waarom je kiest voor Avondrood boven Valkenburgse Meertje als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Avondrood boven Valkenburgse Meertje van Martijn van der Nat

Koop de foto Avondrood boven Valkenburgse Meertje van Martijn van der Nat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 54 796
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.