Awakening

Awakening van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Awakening

van Jesper Krijgsman

Awakening van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 302126

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

In dit werk wilde ik een innerlijke ontwakening uitbeelden. Het ontdekken van nieuwe vaardigheden of ruimtes in het hoofd. Er zijn nieuwe deuren die geopend kunnen worden. De groeiende tak is een metafoor voor de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden, mijn ervaringen en soms mijn verwarring. Uiteindelijk zal innerlijke groei niet alleen van binnen moeten bloeien, maar ook van buiten zichtbaar zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken