Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

BIT OF HAPPINESS van db Waterman

Werkcode: 624 517 Kopieer de werkcode

db Waterman profielfoto Kinderen inspireren me. Hun vermogen om eender welke rotte situatie te overstijgen is verbazingwekkend. Tag spelen in de ruïnes van een gebombardeerde Syrische stad. Voetballen in de meest ellendige buurten. Ze zijn altijd op zoek naar licht. Ze zullen de toekomst redden die onze generaties echt hebben verknald, en ons er zelfs niet de schuld van geven. Als we het kind maar wat meer in onszelf konden houden, zouden we niet zo'n puinhoop hebben. Kunst kan ons helpen onze kinderlijke onschuld terug te vinden

Al mijn kunstwerken zijn geïnspireerd op verweerde muren met posters, afbladderende verf en allerlei dingen die in verval zijn geraakt.
Met deze elementen probeer ik iets nieuws te creëren, iets moois.
Dit specifieke kunstwerk maakt deel uit van de serie Collages. Deze collages zijn gebouwd met allerlei foto's, foto's en afbeeldingen die ik in de loop der jaren heb verzameld.
Ik verzamel originele fotografie, diverse papiersoorten, acryl, olie, houtskool, inkt en potlood in mijn werken. Ik heb altijd genoten van het uiterlijk van verweerde muren bedekt met afbladderende verf en oude posters, en ik herleef deze esthetiek met hopelijk een scherp en professioneel oog.

Techniek: Collage, Acryl en tekenen op papier, structuur

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Meer weten over db Waterman?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Flyovermanagement
Nederland
5 / 5

Vriendelijk, goede service, hebben gevoel over het doen van zo'n waardevolle aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Sandra
Nederland
5 / 5

Top
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Cees
Nederland
5 / 5

Geweldig
Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Joseph
Nederland
5 / 5

Prachtig afgewerkt
Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
gre bloemberg
Nederland
5 / 5

prachtig
Het is nog mooier dan ik verwachtte Ben er heel blij mee Ziet er verzorgd uit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Elvira
Nederland
5 / 5

Alles heel goed geregeld
Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Eddie
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Aline Dassel
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Michel
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Marjon
Nederland
5 / 5

Top
Prachtige producten, super klantenservice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit moderne kunstwerk BIT OF HAPPINESS van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
190,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden