TARGET

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

van db Waterman

- Werkcode: 194 839

db Waterman over TARGET

Voor dit kunstwerk heb ik eerst een collage gemaakt van 64 x 46 cm, waarbij ik kleine stukjes reclame advertenties uit tijdschriften van 1960 - 1964 heb gebruikt. Daar overheen heb ik een oude afbeelding van een jongetje gezet. Ik combineer originele foto's, divers papier, acryl verf, houtskool, inkt, balpen en potlood in mijn werken. Ik heb altijd een grote voorliefde gehad voor verweerde muren met afbladderende verf en oude verweerde posters. Dit gebruik ik als inspiratie voor mijn kunst. Het creatieve doel van mijn werk is 'iets moois maken met oude en gebruikte materialen'. Mijn tableaus verkennen de dissonantie tussen de oude en nieuwe materialen, met elkaar verweven in de mooiste manier mogelijk, om dromerige en melancholische afbeeldingen te creëren.
TARGET vind je in de categorieën 1960-1969, Aankondigingsbord, Aanplakbord, Afbeelding, Blikvanger, Collage, Contemporary, Decoratie, Decoratieve kunst, Expressionisme, Figuur, Geel, Gelaagdheid, Genot, Illustraties, Jongen, Kantoor, Krant, Mensen, Modern, Oude Meester stijlen, Pastel, Persoon, Peuter, Popart, Portret, Poster (kunst), Primaire kleur, Reclame, Reclamezuil, Romantische droomwereld, Rood, Schilderijen, Silhouet, Surrealisme, Target (natuurkunde), Tekenen, Tekeningen, Textuur, Tijdschrift, Transparantie, Typografie, Urban / Street en Vintage.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor TARGET als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

TARGET van db Waterman

Koop de illustratie TARGET van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur
Werkcode: 194 839
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
237,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden