Bamboe

Bamboe van Birgitte Bergman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bamboe van Birgitte Bergman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 505823
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Bamboe is de benaming voor een aantal plantensoorten in een geslachtengroep (tribus) van de grassen (Gramineae, Poaceae).[1] Dit tribus Bambuseae behoort tot het supertribus Bambusodae en de onderfamilie Bambusoideae. De naam bamboe is afkomstig uit het Maleis en in vrijwel alle westerse talen bekend (als bambu, bamboo enz.). Bron Wikipedia.
Maar bovenal geeft het groen van een bamboe zo'n heerlijk rustgevend (zen) gevoel. Ook past dit helemaal in de trend Urban jungle. Neem ook wat groen in huis en tover uw huis om tot een sfeervol paradijs!

Dit werk wordt aangeboden door Birgitte Bergman

Birgitte Bergman profielfotoEen aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

5 / 5

Goed product met mooi eindresultaat!
Het was heel simpel om aan te brengen. Muur insmeren. Stevig fotobehang. Geweldig eindresultaat. Onze hal is opgefleurd. Héél blij mee.


Klantfoto's: Bamboe van Birgitte Bergman

Klantfoto: Bamboe van Birgitte Bergman, op behang