Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch

van Don Fonzarelli

- Werkcode: 114406

Don Fonzarelli over Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch

Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch.
De Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara is een rooms-katholieke kerk te Oudenbosch. De kerk werd gebouwd tussen 1867 en 1880 en werd in 1912 tot basilica minor verheven. De kerk is een verkleinde kopie van de Sint-Pietersbasiliek, met het front van de Sint-Jan van Lateranen te Rome. De architecten zijn P.J.H. Cuypers en G.J. van Swaay.
Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch vind je in de categorieën Architectuur, Basiliek, Beeldende kunst, Beeldhouwkunst, Brabant, Contemporary, Cuypers, Dorp, Erfgoed, Fotografie, Geschiedenis, Glas in lood, Herfst, Kunst, Lichtval, Modern, Monument historique, Nederland, Nederlandse gemeente, Oude Stad, Oudenbosch, Panoramafotografie, Religie, Religieuze architectuur, September, Sint-Pietersbasiliek, Stedelijke landschappen, Steden, Urban / Street, Wolken, Zon, Zwart-wit en van Swaay.
Don Fonzarelli profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Don Fonzarelli

Don Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Alle werken van Don Fonzarelli


Meer weten over Don Fonzarelli?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch van Don Fonzarelli

Koop de foto Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch van Don Fonzarelli op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 114406
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
242 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.