Beeld van wijzende vinger bij avondlicht in Athene

van Jochem Oomen

- Werkcode: 1 104 343

Jochem Oomen over Beeld van wijzende vinger bij avondlicht in Athene

De Universiteit van Athene is een geweldig gebouw, bijna opgetrokken als een oud-Griekse tempel. Ook dit gebouw wordt vaak gefotografeerd, de beelden ervoor ook. Tijd dus om een andere invalshoek te kiezen!
Hier werd mijn aandacht getrokken doordat de hand van het beeld al wijzend lijkt te wenken, maar de schaduw, van dezelfde hand, maakt juist een wijzend gebaren. En zo heb je wijzen en wenken samen op één foto!
Ook zijn de pasteltinten op de achtergrond zo mooi: iets tussen oranje en beige in, wat je wel vaker in het Middellandse Zeegebied tegenkomt. Merk trouwens op dat de bovenste helft een lichtere tint bevat dan de onderste helft. Halverwege het beeld zie je de scheidslijn tussen de twee tinten.
Door een deel van het beeld zodanig te kaderen, heb je hier een heel andere foto. Eigenlijk kun je hier zelf kiezen wat je ziet! Het nodigt uit om weg te dromen.
Beeld van wijzende vinger bij avondlicht in Athene vind je in de categorieën Arm (ledemaat), Athene (stad), Avond, Beeldhouwkunst, Fotografie, Griekenland, Landen & Reizen, Lichtval, Straatfotografie en Vinger.
Jochem Oomen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jochem Oomen

Welkom in mijn webshop! Hier vind je beelden die ik onderweg heb gemaakt. Reis- en straatfotografie met vaak een specifieke lichtinval, soms met een "moment décisif" of beslissend moment.
In 2021 studeerde ik als fotograaf af aan CVO Brussel, sindsdien werk ik als zelfstandig fotograaf. Ik gebruik het EOS-systeem van Canon en werk zowel met fullframe spiegelreflex- als met systeemcamera. Mijn favoriete lens is een 50 mm objectief.

Alle werken van Jochem Oomen


Waarom je kiest voor Beeld van wijzende vinger bij avondlicht in Athene op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Beeld van wijzende vinger bij avondlicht in Athene van Jochem Oomen

Koop de foto Beeld van wijzende vinger bij avondlicht in Athene van Jochem Oomen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 104 343
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden