Beren liefde

van Erik Reijnders

- Werkcode: 968 064

Erik Reijnders over Beren liefde

Beren liefde , een werk in de al oude polaroid stijl. het werk zelf is vierkant terwijl de witte rand dit juist niet is. op het werk drie kristallen beren . Je zou kunnen zeggen een gezinnetje. de kleine beer tusen de ouders. veilig zoals dat hoort. De bokeh in de vorm van hartjes moet dit gevoel versterken. Terwijl de schittering in het Kristal voor levendigheid zorgd. Echt een werk om bij weg te dromen, je eigen verhaaltje te maken. Met de natuurlijke tinten zal het werk op vele plaatsen goed naar voren komen. de witte rand zorgd er voor dat het een echte eye catcher word. uitgevoerd in Acryl helpt het matarissl dit moderne werk tot haar recht te komen.
Beren liefde vind je in de categorieën Beren, Bokeh, Digitale Kunst, Erik Reijnders, Fotografie, Groen, Kristal (glas), Liefde, Macrofotografie, Menselijk oog, Scherptediepte en polaroid stijl.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Beren liefde op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Beren liefde van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk Beren liefde van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 968 064
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.