Bergen gehuld in ochtend mist

van Gerard Wielenga

- Werkcode: 317 786

Gerard Wielenga over Bergen gehuld in ochtend mist

Luchtopname van zonsopkomst boven in de ochtendmist gehulde bergen. the lucht wordt geel door de opkomende zon en de bergen liggen nog in de blauwe schaduw.
Bergen gehuld in ochtend mist vind je in de categorieën Alpen, Astronomie, sterren en de ruimte, Bergen, Blauw, Fotografie, Geel, Hemelgewelf, Landschappen, Light + Shade, Mist, Stilte, Vrede en Wolken.
Gerard Wielenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Wielenga

Ik ben begonnen met fotograferen toen het nog een ambacht was waar je bruine vingers van kreeg alsof je een kettingroker was en dat roken deed ik ook. Inmiddels rook ik niet meer en ook van je toetsenbord krijg je geen bruine vingers meer, maar fotograferen doe ik nog steeds met veel plezier. En als iemand anders plezier kan beleven aan mijn werk dan is dat natuurlijk helemaal mooi.

Alle werken van Gerard Wielenga


Meer weten over Gerard Wielenga?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Bergen gehuld in ochtend mist als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bergen gehuld in ochtend mist van Gerard Wielenga

Koop de foto Bergen gehuld in ochtend mist van Gerard Wielenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 317 786
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden