De Brandaris op Terschelling bij nacht

van Gerard Wielenga

- Werkcode: 339 115

Gerard Wielenga over De Brandaris op Terschelling bij nacht

De Brandaris midden in het dorp West-terschelling. Zijn lichtstralen lijken over het dorp te liggen als beschermende armen.
De Brandaris op Terschelling bij nacht vind je in de categorieën Blauw, Brandaris, Digitale Kunst, Dorp, Duisternis, Eiland, Fotografie, Lichtval, Nachtfotografie, Oceanen en zeeën, Straatverlichting, Vuurtorens en West terschelling.
Gerard Wielenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Wielenga

Ik ben begonnen met fotograferen toen het nog een ambacht was waar je bruine vingers van kreeg alsof je een kettingroker was en dat roken deed ik ook. Inmiddels rook ik niet meer en ook van je toetsenbord krijg je geen bruine vingers meer, maar fotograferen doe ik nog steeds met veel plezier. En als iemand anders plezier kan beleven aan mijn werk dan is dat natuurlijk helemaal mooi.

Alle werken van Gerard Wielenga


Meer weten over Gerard Wielenga?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Brandaris op Terschelling bij nacht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Brandaris op Terschelling bij nacht van Gerard Wielenga

Koop dit digital art werk De Brandaris op Terschelling bij nacht van Gerard Wielenga als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 339 115
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden